Vi börjar med ett hembesök

Säg att du har skarpa misstankar om att det är hög tid för att investera i ett nytt tak på ditt hus. Eller så är du kanske mest osäker på om det är ett takbyte som behövs, eller om det räcker med en takrenovering. Vi erbjuder kompletta tjänster inom takläggning i Skåne och vi börjar alltid med att göra ett hembesök hos dig för att undersöka ditt taks allmänhälsa.

Om vi anser att ditt tak är i så pass dåligt skick att det bör bytas ut helt så diskuterar vi först igenom saken noga med dig. Sedan ger vi dig ett förutsättningslöst kostnadsförslag som du i lugn och ro får fundera över. Vårt kostnadsförslag inkluderar allt, det finns inga dolda avgifter som tillkommer.

Om du väljer att anta vårt förslag så arbetar vi tillsammans fram en arbetsplan som passar dig. Sedan bestämmer vi startdatum.

Effektivt arbete enligt tidsplan

När startdagen för din takläggning kommer så står vi hos dig på avtalad tid med alla takläggare, maskiner, verktyg och material i högsta beredskap, och så kör vi igång. Vi är ett positivt, sammansvetsat team takläggare som arbetar noggrant och effektivt enligt en strikt tids- och arbetsplan. Vi har inte för vana att försenas i vårt arbete, tvärtom strävar vi efter att stå färdiga med din takläggning med god tidsmarginal.

Ditt nya tak håller högsta möjliga kvalitet och kommer med generösa garantier.

Vi sköter allt från början till slut

Vi sköter din takläggning från början till slut, du behöver inte oroa dig för någonting alls. Alla extra kringarbeten ingår i våra tjänster, såsom bortforsling av skräp och målning av detaljer. Väljer du oss för din takläggning i Skåne så gör du ett smart val.