Takexperter

När det gäller tak i Skåne så finns det nog ingen annan takläggare som erbjuder samma nivå av kvalitet. Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av takläggning, vilket våra referenser gärna vittnar om. De takläggare som arbetar i vår firma har alla solid grundutbildning inom byggsektorn samt specialkompetens inom tak. Vi är certifierade takläggare och som team väldigt sammansvetsade. När vi arbetar med ditt tak så är vi minutiöst noggranna och samtidigt både snabba och effektiva. Med tillgång till moderna maskiner och högkvalitativa verktyg går arbetet som en dans.

Vi arbetar efter noga framtagna arbetsmetoder och i varje projekt utses en projektledare som organiserar arbetet, sköter kommunikationen och driver på i rätt riktning. Anlitar du oss som din takläggare i Skåne så slipper du såväl förseningar och dolda avgifter.

Certifierad takläggning

De tjänster vi levererar inom tak kommer med generösa garantier. Vi har givetvis omfattande ansvarsförsäkring och utför allt arbete enligt branschens rekommendationer.

ROT

Du vet väl att du som privatperson med ROT-avdraget får 30% avdrag på arbetskostnader i samband med renovering, nybyggnation och tillbyggnation av din bostadsrätt, ditt hus och ditt fritidshus? Det finns förstås ett maxtak för avdraget, men det är relativt högt. Ska du byta ditt tak så är det helt klart värt att ansöka om ROT. Vi hjälper dig gärna med att fylla i ansökningsformuläret.